Onze trainingsdiensten omvatten

1-op-1 Individuele trainingssessies

Bij ons richten we ons uitsluitend op de behoeften van de speler, met oog voor detail, duurzame ontwikkeling en groei. 1-op-1 training biedt 100% aandacht die aan de speler wordt besteed. We herhalen elk basketbalelement en combineren dit met het nemen van beslissingen op het veld, schieten, verdediging, passen, balbehandeling en nog veel meer.

Training voor kleine groepen

Bij ons leggen we de nadruk op specifieke concepten, tactieken en strategie├źn van basketbal, zoals pick and roll, 3 tegen 3, spelsituaties en teamgerichte oefeningen. Dit kan gemakkelijk worden opgesplitst in partneroefeningen waarbij spelers met elkaar concurreren.

Maximaal 6 tot 10 personen!

Clinics en workshops

Wij bieden clinics aan ter vervanging van gymlessen op scholen en verzorgen basketbalclinics voor kinderen van alle leeftijden. Hiermee maken we hen bekend met de sport. Dit kan ook worden gedaan via naschoolse programma’s en in samenwerking met bestaande basketbalclubs in de vorm van een mini-kamp.

Door de nadruk te leggen op fundamentele vaardigheden tijdens de clinics en af te sluiten met een leuk spel dat competitief kan zijn, genieten de kinderen er echt van.

Minimaal 15 deelnemers.

Dr. Dish Shooting Sessies

Er zijn twee verschillende versies van de schietmachine beschikbaar:

  1. Dr Dish IC3 (https://youtu.be/CIvjbzT_TDs)
  2. Dr Dish All-Star (https://youtu.be/HNfStO0E3t4)

Deze tools stellen spelers in staat om veel herhalingen te krijgen bij het schieten, wat een van de belangrijkste vaardigheden in het basketbal is.

Maximaal 3 spelers.

Onze Pakketten

De pakketten zijn gekozen op basis van dit citaat van Tim Duncan: “Goed, beter, best. Laat het nooit rusten, totdat je goed beter is en je best.”

Good Package

4 Training Sessions

Better Package

8 Training Sessions

1 Free Session

Best Package

12 Training Sessions

2 Free Sessions

Note! All sessions are for 1 hour.